Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Το συζητήσαμε, αλλά δεν πείσαμε τους παίκτες μας»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Άρης Λυκογιάννης τη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί του Κολοσσού, καθώς όπως τόνισε οι Ροδίτες ήταν πολύ κακοί.

Το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ του Απόλλωνα Πάτρας στο δεύτερο, κόστισαν τη δίκαιη ήττα του Κολοσσού Ρόδου, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο δεύτερο και κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και επιστρέψαμε, όμως στους οκτώ πόντους ο Απόλλων βρήκε μεγάλα σουτ και έγιναν κάποια πράγματα αρνητικά για εμάς. Ο Απόλλων κέρδισε δίκαια το παιχνίδι και ήταν καλύτερος. Δεν έχω εξήγηση, για το γεγονός ότι δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε. Το είχαμε συζητήσει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν πείσαμε τους παίκτες μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλής είπε: «Το σκορ ήταν και η εικόνα του αγώνα. Φάνηκε ότι ο Απόλλωνας ήθελε περισσότερο το αποτέλεσμα. Βρήκε ρυθμό, είχε μεγάλα σουτ και αυτοπεποίθηση. Εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x