Ελλάδα

«Μαντρωμένοι» στο ΣΕΦ παίκτες και Σφαιρόπουλος!

Group therapy στο ΣΕΦ! Για περίπου τρεις ώρες, υπήρξε meeting των παικτών του Ολυμπιακού και Σφαιρόπουλου, με φωνές που ακούγονταν μέχρι έξω! «Πάμε να το αλλάξουμε», το σύνθημα!

Επιχείρηση… ανασύνταξη στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν κλεισμένοι στο ΣΕΦ, πραγματοποιώντας ένα... group therapy, με τις φωνές, μάλιστα, να ακούγονται μέχρι έξω, προκειμένου να «ξυπνήσουν» άπαντες και η ομάδα να συνέλθει άμεσα -μετά και τη νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν «μαντρωμένοι» στο γήπεδο ίσως και παραπάνω από τρεις ώρες(!), με κεντρικό σύνθημα «πάμε να το αλλάξουμε», όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας.

Προφανώς, παρακολουθούν και βίντεο από το χθεσινό ντέρμπι με τους «πράσινους», και θυμώνουν ακόμη περισσότερο με την εικόνα τους…

Όλοι, πάντως, ανέλαβαν τις ευθύνες που τους αναλογούν και έδωσαν όρκο πως θα παραμείνουν ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι στη 12άδα για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο «μπήκε» ο Κάιλ Γουίλτζερ, ενώ εκτός, για να ξεκουραστεί από τραυματισμό, έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x