Euroleague

Μάντζαρης: «Αδερφός ο Σλούκας, αλλά ήρθαμε για τη νίκη»

Το καλύτερο δυνατό παρά τις απουσίες για να φτάσει σε μία ακόμα νίκη θα κάνει στα αυριανό ματς με τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην κάμερα του sportfm.gr.

Στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποδέχθηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλό του στο ΣΕΦ τον Κώστα Σλούκα και έφυγε χαμογελαστός, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-62. Περίπου δύο μήνες μετά, οι ρόλοι εναλλάσσονται και ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι ο οικοδεσπότης του κολλητού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο sportfm.gr για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, το που θα κριθεί, αλλά και το πώς νιώθει που ο φίλους του είναι ένας από τους πρωταγωνιστές και από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Φενέρ.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ένα φανατικό κοινό. Η Φενέρ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, θέλει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας για το Final Four. Παρόλα αυτά, εμείς ξέρουμε πως αν είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Έχουμε τις απουσίες του Βασίλη και του Πάτρικ, αλλά οι δώδεκα που έχουμε έρθει εδώ θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη»,
τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρόλευκων».

Δείτε την υπόλοιπη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x