Ελλάδα

Μάντζαρης: «Είμαστε ένα σύνολο και δε στηριζόμαστε σε μονάδες»

Στην ομαδικότητα και όχι στις μονάδες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το μας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πως θα κάνουν τα πάντα για να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο πάλεψαν όλη τη χρονιά και πως πάντα υπήρχε παίκτης του Παναθηναϊκού που σκόραρε όταν οι «πράσινοι» «κολλούσαν» επιθετικά.

Αναλυτικά: «Το έχουμε έχουμε ξαναπεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένας παίκτης, αλλά ένα σύνολο παικτών. Ο Μπίλι είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης μας, αλλά παλέψαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η σειρά πάει πάλι στην έδρα μας και πάμε να κάνουμε το 2-1. Αποδείξαμε πως δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε. Παλέψαμε, είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά η σειρά συνεχίζεται. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, για το οποίο παλέψαμε όλη την χρονιά και τώρα κοιτάμε το πώς θα κάνουμε το 2-1.

Εκεί που ο Παναθηναϊκός "κολλούσε", βρισκόταν ένας παίκτης του να σκοράρει. Σίγουρα, έχει παίκτες με προσωπικότητα ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς κοιτάμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x