Ελλάδα

Μάντζαρης: «Καλύτερο το buzzer beater του Πρίντεζη από του Λεμπρόν»

Πολύ ανώτερο λόγω σημασίας χαρακτήρισε ο Β. Μάντζαρης το buzzer beater του Πρίντεζη στην Πόλη το 2012 από το προχθεσινό του Λεμπρόν Τζέιμς απέναντι στους Γουίζαρντς.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας του στην παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την εταιρεία Menarini και είπε την ατάκα της ημέρας, όταν κλήθηκε να συγκρίνει το buzzer beater του Πρίντεζη στην Πόλη το 2012 με το προχθεσινό του Λεμπρόν Τζέιμς απέναντι στους Γουίζαρντς.

«Πιστεύω ότι είναι... λίγο ιεροσυλία. Την Κωνσταντινούπολη την βάζω πολύ παραπάνω. Εκρινε έναν τίτλο κι έναν τελικό Ευρώπης ανάμεσα σε ομάδες με μεγάλη διαφορά στα μπάτζετ. Το τρίποντο του ΛεΜπρόν ήταν σε ένα παιχνίδι regular season του ΝΒΑ», ανέφερε ο 27χρονος γκαρντ.

Ο ίδιος δεν κρύβει πως θα ήθελε να πετύχει ένα τόσο μεγάλο καλάθι. «Γιατί όχι; Αν μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου με ένα τέτοιο τρίποντο. Μακάρι βέβαια να κερδίζουμε με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά αν γίνει κι έτσι, εννοείται πως θα είναι διπλή η χαρά μου... Ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκεί».

Όσο για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις είπε: «Παίζουμε στην έδρα μας. Εχουμε πει πως πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η Ζαλγκίρις είναι μία αξιόλογη ομάδα. Εχει κάνει τρεις καλές νίκες. Εχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ, την Μπαρτσελόνα και εκτός έδρας την Νταρουσάφακα. Είναι πολύ καλές νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας. Οπου κι αν παίζουμε, εντός ή εκτός, παίζουμε για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x