Ελλάδα

Μάντζαρης: «Μακάρι να μείνω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λέγοντας πως υπάρχει θέληση τόσο από τον ίδιο, όσο και από την ομάδα του Πειραιά γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Αν και ακόμη δεν το σκέφτεται, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν και πέρυσι στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, εάν ίσχυε το φετινό σύστημα, προσθέτοντας ωστόσο πως ο αποκλεισμός πείσμωσε εκείνον και τους συμπαίκτες του και γι’ αυτό έκαναν καλούς τελικούς στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην εκπομπή «Pick 'n Roll» της «Cosmote TV»:

Για το μέλλον του και τις αποφάσεις που θα πάρει το καλοκαίρι: «Είναι κάτι πολύ μακρινό για μένα αυτό τώρα. Καλή θέληση να υπάρχει και όλα θα γίνουν. Είναι λογικό όταν κάπου βρίσκεσαι έξι χρόνια να θέλεις να συνεχίσεις. Νομίζω ότι υπάρχει θέληση και από μένα και από την ομάδα και μακάρι να γίνει».

Για την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Νομίζω ότι δεν κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν κάναμε εκτός έδρας νίκες. Αν το σύστημα πέρυσι ήταν όπως φέτος, θεωρώ ότι θα ήμασταν μέσα στην οκτάδα. Στην πρώτη φάση είχαμε μία ή δύο ήττες και στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Top16 σε έναν όμιλο μαζί με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ, όλες πολύ δυνατές. Πεισμώσαμε, πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας και για αυτό κάναμε τέτοιες εμφανίσεις στους τελικούς».

Για το Final Four και τι θα γίνει αν χρειαστεί να πάρει κάποιος το μεγάλο σουτ: «Ο Μπίλης (σ.σ. Σπανούλης) θα πάρει την μπάλα και θα αποφασίσει. Μπορεί να σουτάρει ο ίδιος, μπορεί να θέλει η ιστορία να το ξαναβάλει ο Γιώργος, μπορεί κάποιος άλλος. Ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x