Euroleague

Μάντζαρης: «Μετά την Πόλη… όλα γίνονται»

Ικανό για τα πάντα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο B.Μάντζαρης. «Μετά από αυτό που έγινε στην Πόλη, όλα γίνονται», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ. Τι είπε για το Final Four, αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, συνεπώς και την ΤΣΣΚΑ, μετά τον άθλο του στην Πόλη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Jump Shoot και τον Τόλη Κοτζιά. Παράλληλα αναφέρθηκε στη δική του παρουσία, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Αντρέι Κιριλένκο, αλλά και τις μάχες με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην εκπομπή Jump Shoot και τον Τόλη Κοτζιά για:

-την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα: «Σε αυτά τα παιχνίδια θες και την τύχη με το μέρος σου, γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς η τύχη μάς ευνόησε φέτος, γιατί πέρσι μας είχε γυρίσει την πλάτη. Σε κάθε παιχνίδι ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και πήραμε τα ματς που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αλλαγμένοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, παρόλο που όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ λίγο πριν το τέλος τα πράγματα φαίνονται δύσκολα. Έχουμε χτίσει ένα μέταλλο και μια νοοτροπία νικητή, που μας ακολουθεί μέχρι σήμερα».

-τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη σειρά: «Δεν με ένοιαζε να ήμουν καλός. Μπορούσαμε να πάμε στο Final Four και να ήμουν ο χειρότερος; Θα το προτιμούσα αν η ομάδα μου πήγαινε στο Final Four. Αν βάζεις 20 πόντους και χάνεις, τι να το κάνεις;».

-το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Σε ένα ματς όλα γίνονται. Ακόμη και με τους Σπερς να παίξεις. Αφού έγινε αυτό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όλα γίνονται».

-τη συνεισφορά του Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ: «Σίγουρα είναι πολύ δυνατή ομάδα η ΤΣΣΚΑ, ειδικά φέτος και με την προσθήκη του Ντε Κολό στην περιφέρεια, που είναι φοβερός. Παρόλο που πολλοί θεωρούσαν πως μπορεί ο Κιριλένκο να τους μπερδέψει, ο τύπος τούς έχει ανεβάσει επίπεδο. Βοηθά σε όλους τους τομείς, είναι καταπληκτικός. Ο Παπαπέτρου μού έλεγε πως αλλάζει θέσεις συνέχεια και δεν μπορεί να τον ακολουθήσει».

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένας πρόωρος τελικός, γιατί ο νικητής θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς πάμε για τη νίκη, όχι για να χάσουμε μέχρι με 6 πόντους. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα έδρας. Το ΟΑΚΑ είναι μια πολύ δυνατή έδρα, αλλά εκτός ο Παναθηναϊκός έχει χάσει παιχνίδια που θα μπορούσε να κερδίσει. Είναι το απόλυτο ντέρμπι στην Ελλάδα και θα πέσουν κορμιά».

-τη δική του εκτόξευση μέσα σε τέσσερα χρόνια: «Θέλω να ελπίζω πως θα υπάρχει και συνέχεια. Είναι τεράστια υπόθεση για μένα να είμαι στο Περιστέρι και μέσα σε ένα χρόνο να βρίσκομαι στην ομάδα που κατέκτησε το ευρωπαϊκό. Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους, το θέμα είναι να τις εκμεταλλευτούν».

-τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του: «Τα ποστάρισμα δεν είναι κάτι καινούριο για μένα. Στο Περιστέρι το έκανα συνέχεια, αφού ήταν και το αγαπημένο παιχνίδι του κόουτς Πεδουλάκη. Τα τελευταία χρόνια το κάνω σε μικρότερο βαθμό στον Ολυμπιακό. Κάθε χρόνο πρέπει να προσθέτεις πράγματα στο παιχνίδι σου. Μετά τον τραυματισμό μου ήθελα λίγο χρόνο».

-τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είναι επαγγελματίας 300%. Έρχεται πρώτος στο ΣΕΦ και φεύγει τελευταίος. Το είδε σαν ευκαιρία της ζωής του και δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι σοβαρός, πειθαρχημένος, βάζει τις αρχές του και κάνει αυτό που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x