Euroleague

Μάντζαρης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν κοιτάμε το παρελθόν, αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι»

Το παρελθόν είναι… παρελθόν και εκεί θα παραμείνει όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ο αυριανός αγώνας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι διαφορετικός.

Οριστικά πίσω τους έχουν αφήσει στον Ολυμπιακό τις επιτυχίες τους στα Final Four επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βαγγέλης Μάντζαρης, προσθέτοντας ότι ο αυριανός αγώνας είναι διαφορετικός.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον απεσταλμένο, Νίκο Ζέρβα:

Για το βλέμμα του προς το καλάθι που είχε κρίνει τον τελικό του 2012: «Με το που μπήκα θυμηθήκαμε το καλάθι του Γιώργου και κάναμε σαν τρελοί. Τώρα δεν κοιτάμε όμως το παρελθόν, καθώς αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Για την αντιμετώπιση των Ντε Κολό, Τεόντοσιτς: «Η ΤΣΣΚΑ αποτελείται από 12 παίκτες και όχι μόνο από τους δύο. Βέβαια αυτοί οι δύο είναι κινητήριοι μοχλοί και ξέρουμε ότι εφόσον καταφέρουμε να τους περιορίσουμε θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα».

Για το πού θα κριθεί η αυριανή αναμέτρηση: «Είμαστε δύο ισάξιες ομάδες και το ποιος θα πάει στον τελικό θα κριθεί από το ποιος θα είναι στην καλύτερη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x