Ευρώπη

ΜακΦάντεν: «Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη διαφορά»

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον Θαντ ΜακΦάντεν η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τενερίφης, καθώς θεωρεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να είχε πάρει το ροζ φύλλο με μεγαλύτερη διαφορά.

Στην πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟΚ απέδωσε ο Θαντ ΜακΦάντεν τη νίκη επί της Τενερίφης, με τον Αμερικανό γκαρντ, όμως, να τονίζει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός και να έπαιρνε το ροζ φύλλο με μεγαλύτερη διαφορά.

«Η νίκη πάντα είναι καλή. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε παραπάνω. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Πρέπει τώρα να δούμε το ματς του Σαββάτου», δήλωσε αρχικά ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Για το τι θέλει να αλλάξει στη ρεβάνς: «Έπαιξα το ίδιο όπως κάθε φορά. Ναι, σήμερα δεν έμπαιναν τα σουτ. Μια βραδιά θα είναι η δική σου, μια ενός άλλου. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι για το δεύτερο ματς. Θέλω να έχω την ίδια ενέργεια».

Για το τι… θετικό έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τενερίφη: «Η άμυνα είναι το κλειδί. Η Τενερίφη συνήθως βάζει πάνω από 80 πόντους και σήμερα έβαλε 63 πόντους. Και μόνο το σκορ που έχει η Τενερίφη, δείχνει την καλή μας άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x