Ευρώπη

Μαλδονάδο: «Η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή του ομίλου στο τέλος»

Την άποψη πως η ΑΕΚ θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του 3ου ομίλου του Basketball Champions League, εξέφρασε ο προπονητής της Εστουδιάντες, Σάλβα Μαλδονάδο.

Μπορεί η Εστουδιάντες να έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και να επιστρέφει στη Μαδρίτη με μία μεγάλη νίκη στις αποσκευές τις επικρατώντας της ΑΕΚ με 87-79, ωστόσο ο προπονητής των Ισπανών, Σάλβο Μαλδονάδο παρέμεινε προσγειωμένος και υποστήριξε πως η Ένωση θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι ήταν καλό ματς. Κυριαρχήσαμε από την αρχή στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, μας πίεσε πολύ, αλλά προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Δείξαμε πολλή προσωπικότητα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον όμιλό μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες του να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή του ομίλου στο τέλος».

Για το αν θα κάνουν την διαφορά στον όμιλο, οι εκτός έδρας νίκες:
«Είναι ένας όμιλος που έχει 14 αγώνες, οπότε δεν ξέρω αν έχει τόσο μεγάλη σημασία, η σημερινή μας νίκη. Θέλω να επαναλάβω ότι είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Θα δείτε όμως ότι όσο προχωράει ο όμιλος, πολλές ομάδες θα κερδίσουν και εντός και εκτός έδρας».

Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Άλεκ Μπράουν ο οποίος τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε ξέροντας ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Το είχαμε συζητήσει. Δεν πήγαμε καλά στα τελευταία ματς. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ σκληρά σε όλο το ματς και νομίζω ότι το κάναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x