Ελλάδα

Μάλτση: «Είμαστε τίποτα, θέλουμε να γίνουμε κάτι»

Η Εβίνα Μάλτση οδήγησε την Εθνική Γυναικών σε ιστορικό θρίαμβο επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ Γυναικών και έδωσε το στίγμα της για τη συνέχεια.

Στο μαχητικό πνεύμα της Εθνικής, αλλά και την ανάγκη να μείνει προσγειωμένη στάθηκε η Εβίνα Μάλτση μετά την ιστορικής σημασίας νίκη επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου. Ήταν μια θρυλική νίκη για μας, δεν είχαμε κερδίσει ποτέ άλλοτε τη Σερβία και δεν ήταν στόχο μας να το κάνουμε σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε πάθος και αυτό μας βοήθησε. Δεν έχουμε μεγάλο ύψος, αλλά έχουμε πάθος και κυνηγάμε όλες τις φάσεις, κάτι που απαιτεί πάθος και ενέργεια. Αυτές είμαστε, είμαστε η Ελλάδα. Δεν θέλουμε να κοιτάμε τα ονόματα των αντιπάλων, αλλά να παίξουμε μπάσκετ. Ελπίζω να διαχειριστούμε καλά αυτή τη νίκη, γιατί δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε και παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινές, δεν είμαστε… τίποτα, αλλά θέλουμε να γίνουμε κάτι. Αυτό είμαστε, υπηρέτες του μπάσκετ. Έχω δει πολλές ομάδες να πανηγυρίζουν μεγάλες νίκες και να αποκλείονται νωρίς. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένες στη συνέχεια», ανέφερε η ηγέτης της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x