Γενικά

Μάνατζερ Σβεντ: «Είχε προτάσεις από δύο ισπανικές ομάδες»

Προτάσεις από δύο ισπανικές ομάδες είχε ο Αλεξέι Σβεντ, προτού υπογράψει στην Κίνα, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Δύο ισπανικές ομάδες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Αλεξέι Σβεντ, όταν έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκάλυψε ο Όμπραντ Φίμιτς.

Από 'κει και πέρα, ο μάνατζερ του Ρώσου γκαρντ τόνισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία... έκοψε τον δρόμο του πελάτη του για την Ευρωλίγκα, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά λέγοντας πως στην τελική πήρε τη σωστή απόφαση να υπογράψει στην Κίνα.

«Υπήρξαν συζητήσεις με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως θυμάστε, πολλοί ανέφεραν τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η κατάσταση στον κόσμο μας επηρέασε πολύ, καθώς δεν μπορούσε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Υπήρξαν και ομάδες που δεν τους ένοιαζε η κατάσταση. Υπήρξαν προτάσεις από δύο ισπανικές ομάδες. Η μία ήταν μεγάλο κλαμπ, αλλά η οικονομική πρόταση ήταν χαμηλή. Η δεύτερη πρόταση ήταν καλή από άποψη χρημάτων, αλλά δεν την δεχτήκαμε», δήλωσε ο Όμπραντ Φίμιτς στον Τύπο της Ρωσίας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα εάν έπαιζε σε ομάδα Ευρωλίγκας θα είχε πρόβλημα για ταξίδι στη Λιθουανία. Δεν θα μπορούσε να πάει εκεί. Το σκέφτηκε αυτό η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Υπάρχουν πολλά ματς, μαζί με τα playoffs και τα play-in, οπότε εάν ήταν η Ζαλγκίρις αντίπαλος τότε δεν θα ήταν βολικό. Για τον λόγο αυτό, ο Ερυθρός Αστέρας άλλαξε γνώμη για να κάνει πρόταση στον Αλεξέι».

Για το τι πραγματικά απέτρεψε τον Ρώσο γκαρντ να πάει στον Ερυθρό Αστέρα: «Στην τελική νομίζω ότι ο Αλεξέι έκανε την σωστή επιλογή. Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρωλίγκα. Αλλά, στην τελική έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν. Ανακάλυψε μία νέα αγορά. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια στην Κίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x