Ελλάδα

Μανουσέλης: «Έχει τις λύσεις ο Παναθηναϊκός – Τελικός για Ολυμπιακό»

Τις προσεχείς «μάχες» του Παναθηναϊκού και το Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ανέλυσε ο Μάνος Μανουσέλης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ και στάθηκε στο γεγονός πως σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης μπορούν να παίξουν οι απουσίες της ομάδας του Ομπράντοβιτς, αλλά και οι νέες λύσεις που θα δοθούν στην ομάδα του Παναθηναϊκού χάρη στις νέες προσθήκες.

Ο Έλληνας τεχνικός επίσης αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα δίνοντας στον αγώνα τον χαρακτήρα ενός τελικού τονίζοντας πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να εκμεταλλευτεί την κακή περίοδο που βρίσκονται οι «Μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάνος Μανουσέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο:

Για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: «Έρχεται με σοβαρές απουσίες και ο Ομπράντοβιτς δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Παίζει με 10 παίκτες στην ουσία η Φενέρμπαχτσε. Έχει καταφέρει να βάλει τη δική του σφραγίδα και έχει στοιχεία που είναι αξιοζήλευτα. Η Γραμμή των ψηλών της είναι εξαιρετική και αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το αντίπαλο θεωρώ πως αυτό θα κρίνει το παιχνίδι γιατί και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω από το καλάθι».

Για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού:«Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον λύσεις αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο έχουν αφομοιώσει την τακτική του Τζόρτζεβιτς. Γενικά όσο πιο ψηλό είναι το επίπεδο τόσο πιο δύσκολη φαντάζει η αφομοίωση αυτή στα μάτια μου. Είναι ένα θέμα αυτό με τους νέους παίκτες γιατί η κάθε ομάδα έχει αρκετά συστήματα στην επίθεση και στην άμυνα και δεν είναι δυνατόν να τα μάθει κάποιος και να ανταπεξέλθει σε αυτά από την μία μέρα στην άλλη. Ο Γουίλιαμς είναι ένα παιδί με εμπειρία μόνο στο αμερικάνικο μπάσκετ και νομίζω πως το πρώτο δείγμα που είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι θετικό, έδειξε αρκετό πως διαθέτει μυαλό. Στο πολύ ψηλό επίπεδο αυτό διαβάζεται εύκολα το γεγονός δηλαδή πως πηγαίνει μόνο από τα αριστερά. Στο πρώτο ματς με την «Φενέρ» ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός. Σε αυτό το επίπεδο οι διαφορές δεν είναι τεράστιες ωστόσο η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί στα χαρτιά».

Για την μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Νομίζω ότι πλέον κινδυνεύει ο Πασκουάλ, ισχύει βέβαια ο κανόνας ότι οι προπονητές προσλαμβάνονται για να… απολυθούνε. Δεν νομίζω πως η Μπαρτσελόνα θα παρατήσει την χρόνια όμως βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι» και το γεγονός αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Το σκηνικό και για τις δύο ομάδες θυμίζει τελικό. Νομίζω δεν θα παίξει ρόλο το ποιοι θα λείπουν αλλά το αν θα παίξουν καλά εκείνοι που θα βρεθούν στο παρκέ. Βέβαια, είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει διπλό και να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x