Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Απαράδεκτοι στο πρώτο ημίχρονο»

Πολλά παράπονα από την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Κοροίβου στην Αμαλιάδα (63-86).

Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε μια άνετη νίκη στην Αμαλιάδα, αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του για 20-25 λεπτά.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα όμως ήμασταν απαράδεκτοι. Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Μπραντ Νιούλεϊ από πλευράς παικτών είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη νίκη. Τα δύο ημίχρονα ήταν τελείως διαφορετικά. Στο πρώτο δεν πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο κάναμε ό,τι έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x