Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Δεν περιορίσαμε τον Καλάθη, όπως λέγαμε…»

Στον μη περιορισμό του Καλάθη απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό Superfoods, λέγοντας πως η ομάδα του βγήκε εκτός πλάνου στο δεύτερο ημίχρονο.

Το δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού Superfoods στο δεύτερο ημίχρονο αποδιοργάνωσε την ΑΕΚ και έτσι γνώρισε την ήττα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στη «ζημιά» που έκανε ο Νικ Καλάθης.

«Είχαμε πει τρία sos για το παιχνίδι: Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να ελέγξουμε τους σουτέρ του Παναθηναϊκού και να περιορίσουμε τον Καλάθη ως δημιουργό. Το τρίτο είναι αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε στην άμυνά μας, ακόμη κι όταν γυρίσαμε στη ζώνη. Επιθετικά, θεωρώ πως η δύναμή μας είναι οι ψηλοί. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα μέσα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μας έβγαλε εκτός πλάνου. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μη βγαίνουμε εκτός πλάνου», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Για το αν περίμενε μουδιασμένους τους «πράσινους»: «Έπαιξε πολύ πιο σκληρά από εμάς, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός. Δεν πιστεύω πως μπήκε μουδιασμένα, ούτε στην πρώτη περίοδο».

Για το αν το παιχνίδι σήμερα (11/5) ήταν μια χαμένη ευκαιρία: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Νομίζω πως είχε αρκετό χρόνο για να βρει τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ πως όταν παίζουμε, πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε».

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Ελόνου: «Κανένα πρόβλημα. Εκνευρίστηκε με ένα φάουλ κι εκεί αποδιοργανώθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x