Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Είχαμε… φρύδια»

Το πάθος και τα ψυχικά αποθέματα που έβγαλε η ΑΕΚ χαρακτήρισε ως τον κυριότερο λόγο της μεγάλης νίκης επί του Παναθηναϊκού Superfoods ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τον χαρακτήρα και το πάθος που έδειξε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods εξήρε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήθελε πολύ καιρό αυτή τη νίκη που γυρόφερνε καιρό και σημείωσε ότι τα… φρύδια που έδειξαν οι παίκτες του έπαιξαν βασικό ρόλο στο να την κατακτήσει.

«Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε. Νομίζω μας βοήθησε πάρα πολύ, μας έδωσε ενέργεια, αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτό τον κόσμο δεν θα κερδίζαμε. Όσον αφορά στο παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά, γιατί θεωρώ ότι και στο πρώτο ματς τακτικά ήμασταν άψογοι στην άμυνα και την επίθεση. Απλώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εκτέλεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, απίστευτο πάθος και καρδιά και όπως εξελίχθηκε το ματς, είχαμε… φρύδια.

Αν χάναμε, θα έπρεπε να βρω κουράγιο και να πω ότι είδαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ευτυχώς κερδίσαμε και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας. Πανηγυρίσαμε λες και είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Δεν κερδίσαμε κανένα πρωτάθλημα. Είμαστε η ΑΕΚ, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα. Είπα στους παίκτες μου “πανηγυρίστε σήμερα” γιατί ήταν μια νίκη που δεν είχαμε από το 2008, τη γυροφέρναμε και πρέπει να χαρούμε που την πήραμε. Βγάλαμε πάρα πολλά σουτ, δεν τα βάλαμε, αλλά είπα στους παίκτες να αγωνιστούν με καρδιά και το έκαναν. Και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό»
, ανέφερε.

Για τη συνέχεια της σειράς είπε: «Μόνο με αυτό ασχολήθηκα μετά το ματς. Θέλω να χαρούν οι παίκτες τη νίκη, αλλά αύριο έχουμε προπόνηση, όχι ρεπό. Παίζουμε την Πέμπτη και πρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Ερωτηθείς για το στοιχείο που μεταμόρφωσε την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Το πάθος, η καρδιά, ήθελε πολλά κότσια. Οι παίκτες το έκαναν και αυτό έχει σημασία. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Όσο για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο οδηγιών στο τελευταίο λεπτό; «Όχι, δεν νομίζω. Ίσως να έβαζα τον Ελόνου και να παίζαμε αλλαγές στην άμυνα, αλλά προτίμησα να μείνει ο Μαυροειδής. Στις επιθέσεις στοχεύσαμε να παίξουμε πικ εν ρολ. Στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη, αλλά σε ένα τέτοιο ματς όλα δικαιολογούνται και όταν βλέπεις παίκτες να βουτάνε στο παρκέ, αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x