Ευρώπη

Μανωλόπουλος: «Η ομάδα έχει πολλή πίεση»

Στην πίεση από τις προσδοκίες και τα αρνητικά αποτελέσματα απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στη δύσκολη νίκη επί της Ρόσα Ράντομ.

Αγχωμένους είδε τους παίκτες της ΑΕΚ απέναντι στη Ρόσα Ράντομ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κάνοντας λόγο για μεγάλη πίεση.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Είχαμε μεγάλη πίεση λόγω των προσδοκιών και των τελευταίων αποτελεσμάτων. Αρχίσαμε το ματς και δεν θα παραπονεθώ για μειωμένη προσπάθεια των παικτών, αλλά είδα πως ήταν διστακτικοί, δεν είχαν αποφασιστικότητα και δεν ήταν επιθετικοί. Η Ρόσα Ράντομ είναι καλή ομάδα και παλεύει ως το τέλος. Έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνα. Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά, αλλάξαμε την άμυνά μας 3-4 φορές στη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Το ματς πήγε στην παράταση, αλλά έπρεπε να είχαμε κερδίσει νωρίτερα. Πιστεύω πως η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί είχαμε πολλή πίεση», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα είπε: «Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν αρκετά διστακτικοί. Είχαμε προσθέσει μία διαφορετική άμυνα τις τελευταίες δύο μέρες. Ήταν καλή άμυνα πάνω στην μπάλα, αλλά αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Την αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε το πρόβλημα με τα ριμπάουντ, θα είχαμε κερδίσει χωρίς παράταση».

Ερωτηθείς αν κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Σι απάντησε: «Όχι, δεν κάνω δεύτερες σκέψεις για κανέναν. Δεν μπορείς να παίζεις με 12 παίκτες στα περισσότερα παιχνίδια. Ειδικά αυτή την στιγμή, επειδή η ομάδα παίζει με πολλή πίεση, ήθελα να κλείσω το ροτέισον και να πάω περισσότερο σε εμπειρία».

Για την απόδοση του Μάνι Χάρις είπε: «Είναι πολύ γνωστό ότι όταν έρθει ένας καινούριος παίκτης σε μια ομάδα, την... τρενάρει. Αυτό γίνεται σε κάθε περίπτωση. Ο Χάρις βρέθηκε ξαφνικά να παίζει στα play offs, σε τελικό στην Κίνα. Χτύπησε και στο προτελευταίο ματς. Προσαρμόζεται όμως σιγά-σιγά. Ήταν πολύ καλός σήμερα. Αν δούμε τα ριμπάουντ που πήρε, ειδικά. Είναι κάτι που το έχει και για αυτό τον κράτησα μέχρι τέλους. Θέλει όμως χρόνο για να προσαρμοστεί και να προσαρμοστούν και οι άλλοι παίκτες γύρω του».

Τέλος, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την επέμβαση στη μέση του είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, γιατί είχα ένα σοβαρό πρόβλημα και με βοήθησαν πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x