Ελλάδα

Μανωλόπουλος «Να το... ξεχάσουμε»

Μόνο το 1-0 στη σειρά κρατά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και όχι το +25 της διαφοράς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως περιμένει καλύτερο ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Τίποτα παραπάνω πλην του προβαδίσματος για πρόκριση στους τελικούς της Α1 δεν κρατά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε πως το 83-58 προήλθε απ' το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στην άμυνα, έδωσε σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και χτύπησε το... καμπανάκι πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί διαφορετικός την Πέμπτη, στο δεύτερο ματς της σειράς (με κόσμο αυτή τη φορά το τριφύλλι).

«Για εμάς ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ρόστερ και προπονητή. Όσους παίκτες είχαμε τις τελευταίες μέρες, δούλεψαν πολύ καλά, τους ευχαριστώ για τη συγκέντρωση που έδειξαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την άμυνα στο δεύτερο μέρος, έβγαλαν πάθος και μέσω αυτής βρήκαμε λύσεις επιθετικά. Πήραμε ενέργεια απ' την άμυνα και γι' αυτό βελτιωθήκαμε στο άλλο μέρος του παρκέ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να ξεκινά απ' την πιεστική άμυνα και να προσπαθεί να παίξει στην επίθεση. Είχαμε ένα θέμα με πάσες, θέλουμε περισσότερο passing game και πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό το κομμάτι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τους συνεργάτες του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου τον Νίκο Παππά, τράβηξε πολλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ήμασταν οι δυο μας. Όπως παράλληλα και να καλωσορίσω τον κόουτς Λυκογιάννη. Δεν γνωριζόμαστε, μόνο ένα γεια λέγαμε, αλλά θεωρούσα ανέκαθεν πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και γι' αυτό ήθελα να συνεργαστούμε. Νιώθω πολύ τυχερός που θα 'μαστε μαζί πλέον».

Τέλος, ερωτηθείς για τη συνέχεια των πλέι οφ και το δεύτερο ματς: «Περιμένουμε πως ο ΠΑΟΚ θα 'ναι πολύ καλύτερος την Πέμπτη. Θα είναι άλλο ματς, θα έχουμε και τον κόσμο μας που μας δίνει ενέργεια. Θα πρέπει να... ξεχάσουμε τι έγινε απόψε, η διαφορά δεν παίζει κανέναν ρόλο και θα πρέπει να μείνουμε απόλυτα προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είμαι βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί διαφορετικός».

Απ' την πλευρά των παικτών, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είπε: «Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Στο δεύτερο μέρος, η άμυνά μας και η πίεσή μας οδήγησαν σε πολλά λάθη τον αντίπαλο και μπορέσαμε να τα αξιοποιήσουμε, να τα μετατρέψουμε σε εύκολα καλάθια και να ανοίξουμε τη διαφορά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x