Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Ούτε σε μένα άρεσε ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος»

Στην απογοήτευση που το ματς οδηγήθηκε στη δεύτερη παράταση, απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αλλά και η απογοήτευση που το ματς πήγε στη δεύτερη παράταση, κόστισαν στην ΑΕΚ την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μας έδωσε πολλή βοήθεια και ενέργεια για να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί ματώσανε στο παρκέ και δώσανε ό,τι είχανε από πλευράς ενέργειας και πάθους. Στο κομμάτι της τακτικής ακολουθήσαμε το πλάνο στο μεγαλύτερο βαθμό. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, είναι ένα κομμάτι που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση και μας κόστισε περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Όσο για το τι έφταιξε στη δεύτερη παράταση: «Νομίζω ότι απογοητευτήκαμε. Ούτε σε μένα άρεσε ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συναισθήματά μας».

Ερωτηθείς αν η τωρινή ΑΕΚ ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω αυτό, ειδικά όταν έχουμε χάσει».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Ντίξον στο τέλος είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο όχι, δεν είχε συγκέντρωση. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και όταν υπάρχει ένα πλάνο πρέπει να το ακολουθούμε. Δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Έτσι όπως πήγε και ο Ούκιτς έπρεπε να είναι στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x