Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε άνετα τα Τρίκαλα (91-72), ωστόσο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του.

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε το ματς. Το προσεγγίσαμε πολύ λάθος. Πήγαμε να κερδίσουμε το ματς με την επίθεση, κάτι που δεν θέλω να γίνεται. Στη 2η περίοδο ήμασταν πολύ καλοί. Η 3η περίοδος ήταν αρκετά καλή. Η 4η περίοδος όμως, δεν ήταν καλή. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Να παίζουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά, σε επίθεση και σε άμυνα. Τα Τρίκαλα, μας έκλεψαν 10 φορές την μπάλα, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στην συνέχεια», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Όσο για τους τραυματισμούς Λαρεντζάκη (αποχώρησε από το ματς) και Χάρις, και το πώς θα καλυφθούν τα κενά, είπε: «Από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ μας. Είμαστε αρκετοί. Δεν έχουμε εικόνα αυτή την στιγμή για τον Λαρεντζάκη, για το αν θα παίξει την Τρίτη, ή όχι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ