Ευρώπη

Μανωλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ήμουν σίγουρος στην παράταση»!

Τον θρίαμβο της ΑΕΚ στη Βενετία σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο Σωτήρης Μανωλόπουλος! «Δείξαμε χαρακτήρα. Καταλαβαίνω οποιαδήποτε γκρίνια. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα», τόνισε. Τι είπε για Καββαδά.

Αναλυτικά, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε στον Γιώργο Πετρίδη στον ΣΠΟΡ FM:

Για την γκρίνια των φιλάθλων της ΑΕΚ: «Καταλαβαίνω οποιαδήποτε γκρίνια. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα, ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, παρά την γκρίνια. Ο κόσμος σήμερα ήταν συγκινητικός, μας βοήθησε πάρα πολύ σε μια σκληρή έδρα. Η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική και τους ευχαριστώ».

Για το ματς: «Είναι μεγάλη νίκη, γιατί είναι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε μάθει να κερδίζουμε, παρότι είναι αρχή της χρονιάς. Ούτε αυτοί είναι έτοιμοι, ούτε εμείς. Κερδίζουν τα ματς στο τέλος, γιατί έχουν χαρακτήρα. Αυτήν τη φορά δείξαμε εμείς χαρακτήρα ως ομάδα. Παρότι είχαμε κακές στιγμές, είχαμε θέμα στα ριμπάουντ, βελτιωθήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα».

Για την παράταση: «Αυτό που τους είπα, πριν ξεκινήσει η παράταση, είναι πως, όπως πήγε το ματς, θα είναι πιο διασκεδαστικό για εμάς. Ήμουν πολύ σίγουρος. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν που πήγε στην παράταση, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα δείξουν χαρακτήρα».

Για την ψυχολογία: «Δεν πετάω στα σύννεφα με αυτήν τη νίκη. Είναι αρχή, είναι νέα ομάδα, έχουμε αρκετά νέα σε ηλικία παιδιά. Χρειάζεται πολύς περισσότερος χρόνος για να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει καν τακτική. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο ακόμα. Πήρα πολλά από όλους και δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν στο σημερινό ματς. Κάποιοι που εμπιστεύτηκα παραπάνω, δώσανε και παραπάνω. Ο χαρακτήρας μάς έκανε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δεν τον δείξαμε σε προηγούμενα ματς, όχι επειδή δεν τον έχουμε, αλλά λόγω των λαθών. Είναι καινούρια ομάδα και για αυτό είναι περισσότερα».

Για το αντιαθλητικό στο φινάλε: «Οι διαιτητές είπαν ότι είναι ο νέος κανονισμός. Είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε νωρίτερα το φάουλ. Ο Λαρεντζάκης σκέφτηκε να περάσει λίγος χρόνος. Ο καινούριος κανονισμός, όμως, λέει αυτό. Έγιναν και άλλα σφυρίγματα, δεν θέλω να σχολιάσω. Είμαι χαρούμενος».

Για το αν τους μίλησε ο πρόεδρος: «Ο πρόεδρος μιλάει όταν πρέπει. Ήταν εδώ, μπήκαμε όλοι στα αποδυτήρια. Ήταν και άλλοι από τη διοίκηση. Είναι κοντά στην ομάδα, πάντα θετικοί, πάντα στηρίζουν».

Τέλος, για τον Καββαδά: «Ο λόγος που έρχεται ο Καββαδάς στην ΑΕΚ είναι διπλός. Και να βοηθήσει και επειδή είναι στην κατάλληλη ηλικία να μπει στον κορμό Ελλήνων που θέλουμε να φτιάξουμε. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα και είμαι χαρούμενος που θα έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x