Ελλάδα

Μανωλόπουλος στον ΣΠΟΡ FΜ: «Οι παίκτες να ματώνουν τη φανέλα»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 δήλωσε ευχαριστημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του και ζήτησε από τους παίκτες του να ματώνουν ακόμη και στις προπονήσεις τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό από το ρόστερ που έχει στα χέρια του δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιώργο Πετρίδη, ο κόουτς της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του να ματώνουν ακόμη και στις προπονήσεις τη φανέλα, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη της ομάδας να πρωταγωνιστήσει.

«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα γιατί τα παιδιά ανταποκρίνονται και βελτιώνονται. Φυσικά δεν είμαστε έτοιμοι, είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο».


Για το ρόστερ: «Έχουν έρθει παιδιά πολύ αθλητικά και με ταλέντο. Έχουμε νέα παιδιά και τους ζητάμε να ματώνουν κάθε μέρα και στην προπόνηση και στους αγώνες».

Για τους στόχους: «Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε πάντα να πρωταγωνιστούμε και να κερδίζουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον ξένο που θα κόψει: Θα είναι μια σκληρή απόφαση. Κάθε μέρα που ξυπνάω σκέφτομαι ότι δεν θέλω να πάρω αυτή την απόφαση. Θα αποφασίσω όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, όχι τώρα».

Για τις κινήσεις της διοίκησης και τα νέα παιδιά: «Έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούν για να φέρουν στην ΑΕΚ τα πιο ταλαντούχα παιδιά. Πρέπει με πρόγραμμα να τα βοηθήσουμε γιατί θέλουν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x