Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό»

Την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί ανταγωνιστική στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση της φετινής Basket League, εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να κοντράρει στα ίσα τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του «δικέφαλου» Σωτήρης Μανωλόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την ημιτελική φάση της φετινής Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός, έχρισε μεν φαβορί τη σειράς το «τριφύλλι» ωστόσο τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δουλέψει αρκετά τη φετινή χρονιά και ελπίζει να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Final Four της Ευρωλίγκα, επεσήμανε πως είναι σημαντικό να υπάρξουν καλές αναμετρήσεις χωρίς κρούσματα βίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια για την πρόκριση. Όσον αφορά σε εμάς φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω τερματίζοντας τρίτοι. Παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, ήμασταν σοβαροί και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο από εμάς όσο και από την διοίκηση και τον πρόεδρο που θέλει το καλύτερο πάντα για την ομάδα.

Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Το ότι δεν προκρίθηκε στο final four δεν λέει κάτι. Είναι το φαβορί της σειράς. Παίζει πολύ καλά και είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που έρχεται πληγωμένος από την Ευρωλίγκα. Έχουμε δουλέψει αρκετά όμως και πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παλέψουμε όλες τις φάσεις και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ίσως το να κρίνεται η σειρά στις τρεις νίκες είναι ένα έξτρα μαξιλαράκι για το φαβορί, όμως το θέμα είναι να παίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται.

Φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω και περιμένω να πάμε ακόμα καλύτερα. Χαίρομαι που άκουσα πως αυξήθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων. Εύχομαι στο μέλλον οι ομάδες που θα βρίσκονται στο final four να είναι όλες ανταγωνιστικές και να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω να έχουμε καλά παιχνίδια, χωρίς κρούσματα βίας. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να αγαπήσει το άθλημα».


Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Ντούσαν Σάκοτα:

«Θέλω να πω πως είχαμε μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν ως τώρα. Είμαστε ικανοποιημένοι για την θέση μας γιατί αυτή δείχνει την βελτίωση της ομάδας από όταν επιστρέψαμε στην πρώτη κατηγορία. Είναι μια επιβράβευση για μας, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να γυρίσει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα χωρίς παιχνίδια., όμως δουλέψαμε αρκετά και είμαστε έτοιμοι για έναν αντίπαλο (σ.σ. Παναθηναϊκό) που αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα όπως κάνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x