Ελλάδα

Μάρκοβιτς: «Δεν μπορώ να το χαρώ…»

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς δεν μπορεί να ευχαριστηθεί την ανάδειξή του σε MVP της 24ης αγωνιστικής της Α1, από τη στιγμή που ο Πανελευσινιακός υποβιβάστηκε.

Μισή χαρά ήταν για τον Νέναντ Μάρκοβιτς η ανάδειξή του σε MVP της 24ης αγωνιστικής της Α1, από τη στιγμή που ο Πανελευσινιακός υποβιβάστηκε.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Η ομάδα την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος γι ΄ αυτό . Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να χαρώ όπως πρέπει αυτό το βραβείο», ανέφερε ο Σέρβος φόργουορντ, που συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο ranking (26 πόντοι με 4/6 βολές, 8/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4-6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο, 8 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε κάτι παραπάνω από 30’ συμμετοχής) στην νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (95-94).

Ερωτηθείς τι θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, απάντησε: «Πιστεύω πως ο καλύτερος που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση είναι ο προπονητής. Εγώ είμαι παίκτης και προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου είτε είναι σωστά είτε λάθος».

Όσο για το πώς κρίνει το πρωτάθλημα; «Το πρωτάθλημα φέτος ήταν πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Υπάρχουν βέβαια πέντε ομάδες που είναι πολύ δυνατές και είναι δύσκολο να τις κερδίσεις αλλά από την μέση και κάτω οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες. Μια νίκη ή μια ήττα μπορεί να σε βάλει στα play offs ή να σε ρίξει κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x