Μάρκοβιτς: «Δεν θα περάσουν άλλες ομάδες από την έδρα του ΠΑΟΚ»

Ως μία έδρα ιδιαίτερα δύσκολη από την οποία δεν θα περάσουν άλλες ομάδες χαρακτήρισε την Πυλαία ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο τεχνικός της Τενερίφης, υποστήριξε πως η επικράτηση επί του ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα ενώ πρόσθεσε πως οι θεσσαλονικείς αναμένεται να έχουν καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τον γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Πάντα όταν οι ομάδες έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, είτε επειδή έδιωξαν παίχτη είτε λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι παίχτες νιώθουν πιο ενωμένοι και ισοσταθμίζουν τις απουσίες. Παράλληλα, πάντα υπάρχουν κάποιοι παίχτες που κάνουν μεγάλο παιχνίδι όπως ο Τσόχλας που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ενώ μέχρι σήμερα σχεδόν δεν έπαιζε. Πολύ καλοί ήταν κι οι Κατσίβελης και Τζόουνς.

Είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε. Κάναμε rotation για να προστατεύσουμε κάποιους παίκτες μας και δεν κάναμε τίποτα από όσα θέλαμε στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές που έκανε στην άμυνα, μας αποπροσανατόλισε αλλά εκμεταλλευτήκαμε την άμυνα του ΠΑΟΚ στο Ριτσότι και πήραμε τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Δεν νομίζω πως θα περάσουν άλλες ομάδες από την έδρα του».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ