Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Δείξαμε κάποιο δισταγμό…»

Ευχαριστημένος μόνο με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος, καθώς τόνισε πως η ομάδα του έδειξε διστακτικότητα στα κρίσιμα σημεία του ματς.

Μόνο τη νίκη κράτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς, με τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» να τονίζει πως η ομάδα του ήταν διστακτική στα κρίσιμα σημεία, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε καταστροφικό στοιχείο τις 15 χαμένες ελεύθερες βολές!

«Πιστεύω ότι είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα από την πολύ κακή μας άμυνα. Δεχτήκαμε 30 πόντους στο πρώτο 12λεπτό και επτά στη συνέχεια. Δεχθήκαμε πόντους σε back door κινήσεις, κάτι για το οποίο είχαμε δουλέψει. Δεν συμφωνώ ότι παίξαμε καλή άμυνα Παίξαμε καλή άμυνα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε να περηφανευόμαστε σήμερα για την άμυνα μας.

Ένα άλλο σημείο που ήταν αρνητικό ήταν ότι, όταν πήραμε τη διαφορά, έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο στην επίθεσή μας, όχι μόνο για να μην κάνουμε λάθη, αλλά και για να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Χωρίς να βρίσκουμε την καλύτερη επιλογή, δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει και να βρει εύκολα καλάθια. Ξέρω ότι έχουμε νέα παιδιά, έχουν απειρία. Λάθη κάνουν όλοι, ακόμα και στο ΝΒΑ, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η στιγμή είναι αυτή που σου δίνει το παιχνίδι και πρέπει να είσαι έτοιμος να το πάρεις. Δείξαμε κάποιο δισταγμό με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να αντιδράσει και να ισοφαρίσει. Επίσης, το να χάνεις 15 βολές είναι καταστροφικό για την ομάδα και πρέπει οι παίκτες να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους
», είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ οδήγησε την Βέντσπιλς σε 18 λάθη: «Κάθε φορά προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που κάνει ο αντίπαλος, να του δημιουργήσουμε προβλήματα και να κάνουμε εύκολο το δικό μας έργο. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κέρδισαν, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι το παιχνίδι είναι για 40 λεπτά Πρέπει κάθε δευτερόλεπτο να δίνεις ό,τι έχεις. Όταν έχουμε τραυματισμούς και λείπουν παίκτες, ίσως μπαίνουν και άλλα στο μυαλό. Σήμερα προστέθηκε και άλλο πρόβλημα, με τον Κόνιαρη που πιάστηκε πριν το παιχνίδι και δεν ξέραμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x