Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Δεν αντέξαμε με τον Παναθηναϊκό»

Στα λάθη και στην κακή άμυνα απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε απ' το 45-45 και τελικά διασύρθηκε με 83-58 απ' τον Παναθηναϊκό.

Προβληματισμένος απ' την εικόνα του ΠΑΟΚ έδειξε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων εστίασε στα πολλά λάθη και στην κακή άμυνα που είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξει η ομάδα και ο Παναθηναϊκός το 45-45 του 27' να το μετατρέψει σε 83-58(!) στο φινάλε του ματς.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε πολύ δυνατά, σκληρά, στα όρια του φάουλ πολλές φορές κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξουμε. Είχαμε δύο άσχημους περιόδους στην άμυνα, στην πρώτη περίοδο όταν δεχθήκαμε συνεχόμενα καλάθια και στη τέταρτη όπου δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε για να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Κάναμε λάθη, δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο για αιφνιδιασμούς, δώσαμε ευκαιρία να σουτάρουν τρίποντα και να ευστοχήσουν...».

Από πλευράς παικτών, ο Τζέικομπ Όντουμ ανέφερε: «Δεν ήταν αρκετό αυτό που παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν αρκεί να παίξεις καλά για κάποιο διάστημα, πρέπει να το κάνεις και τα 40'. Στο δεύτερο μέρος, αύξησαν την πίεσή τους, κάναμε πολλά λάθη και βγήκαμε εκτός παιχνιδιού...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x