Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία μετά από τρεις παρατάσεις ένα δικό του παιχνίδι.

«Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση. Κάθε πρώτο παιχνίδι είναι περίεργο και το σημερινό παιχνίδι ήταν περίεργο. Το ότι το σκορ το είχε πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη, έδωσε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, μετά μπήκαμε δυνατά, πήραμε μία διαφορά την οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πάλι στο ίδιο πλάνο και φτάσαμε στις δύο παρατάσεις. Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο νωρίς, κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται και σίγουρα δεν είχαμε την καλή απόδοση που πιστεύαμε από κάποιους παίκτες», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα, και αυτό θα πρέπει να μας μείνει πέρα από το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη την κούραση που είχε η ομάδα, πως έφτασε ως εδώ, τα προβλήματα που είχε με την απουσία του Μαργαρίτη και Τέιλορ, αλλά και τις τρεις παρατάσεις που χρειάστηκε να παίξουμε. Παρόλα αυτά, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά με τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τα οποία θα έπρεπε να αποφύγουμε, όλα καταστράφηκαν. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και να ετοιμαστούμε. Θα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής, ελπίζω η ομάδα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζονται…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x