Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Μας έβγαλαν από το πλάνο μας»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να εφαρμόσει τα πλάνα του στους τρεις αγώνες των μεταξύ τους ημιτελικών της Basket League απέδωσε το 3-0 των «πράσινων» ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως όλοι οι αγώνες είχαν ένα Παναθηναϊκό φορτσάτο από την αρχή και πως το «τριφύλλι» επέβαλε το ρυθμό του. Στάθηκε στο γεγονός πως τα κορμιά του Παναθηναϊκού έχουν πλεονέκτημα στα ατομικά μαρκαρίσματα και πως τα εύστοχα τρίποντα στην αρχή ήρθαν από τη λάθος άμυνα, από τη οποία έμεινε δυσαρεστημένος, λόγω και των λίγων φάουλ που έκαναν οι «ασπρόμαυροι».

Θεωρεί πως στους «μικρούς» τελικούς θα παίξει ρόλο η έδρα και πως δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ενώ κάλυψε τον Κάρτερ για την απόδοσή του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν καλύτερος σε όλη τη σειρά. Οι αγώνες είχαν την ίδια εικόνα. Ο Παναθηναϊκός ξεκινούσε φορτσάτος, μας έβγαζε από το ρυθμό μας και μετά διαχειριζόταν το παιχνίδι. Είναι σκληρή ομάδα, σε βγάζει από τους στόχους σου στην επίθεση μέσα από την άμυνά του, ενώ επιθετικά εκμεταλλεύεται τα κορμιά που διαθέτει στα ατομικά μαρκαρίσματα.

Συν τοις άλλοις, είχε υψηλό ποσοστό ευστοχίας από τα τρίποντα, ενώ εμείς δεν βγήκαμε έγκαιρα και δώσαμε ελεύθερα σουτ. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις με είκοσι πόντους και να μην έχεις δώσει ούτε τέσσερα ομαδικά φάουλ. Είναι σημείο που μας απασχολεί και πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Είναι και θέμα ικανότητας.

Στους "μικρούς" τελικούς πρέπει να μπεις και να νικήσεις, να εκμεταλλευτείς την έδρα σου. Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πιο σκληρός. Είναι υποθετικό. Δεν είναι ίδια τα παιχνίδια των πλέι οφ με αυτά της κανονικής διάρκειας. Είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό, που σου ασκεί πολύ μεγάλη πίεση στην άμυνα και σε βγάζει από το παιχνίδι σου.

Σε ό,τι αφορά στον Κάρτερ, ίσως να μην ήταν στη σειρά αυτός που θα θέλαμε, επαναλαμβάνω, όμως, ότι διαφορετική πίεση δέχεσαι από
τους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x