Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Μας στοίχησε το τρίτο δεκάλεπτο»

Η άσχημη εμφάνιση στην αρχή της τρίτης περιόδου στοίχησε την ήττα του Αρκαδικού από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αμαλιάδας τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε ριμπάουντ και ασίστ και νίκησαν δίκαια, αφού οι παίκτες του δεν μπορούσαν να καλύψουν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Στάθηκε στην έλλειψη πίεσης, ενώ θεωρεί πως κόντρα στον Αρκαδικό δεν θα χαθεί τίποτα σε περίπτωση ήττας.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν καλύτερος στο ματς. Και στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Παίξαμε καλά, αλλά το πρώτο τρίλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου μας στοίχισε. Δεν μπορέσαμε ποτέ να καλύψουμε τη διαφορά. Πλέον, το ματς μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και τώρα κοιτάμε τον Αρκαδικό.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν είμαστε οι καλύτεροι στα τρίποντα, αλλά έχουμε πλέον μαζί μας δύο πολύ καλούς σουτέρ. Η πίεση είναι μεγάλη για εμάς. Σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είμαστε μικροί, αλλά κάθε μέρα παλεύουμε να επιβιώσουμε. Σήμερα, δεν είχαμε πίεση και τα βάλαμε. Ελπίζω να τα βάλουμε και στο μέλλον.

Ένα πρωτάθλημα είναι ένας "μαραθώνιος". Κάθε ομάδα έχει τη δική της πορεία. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το ξεκίνημά μας, αλλά, από εκεί και πέρα, σπαταλήσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να μην είμαστε σε αυτή τη θέση. Με τον Αρκαδικό, είναι ένα ακόμα παιχνίδι και, ό,τι και αν γίνει, θα υπάρχει επόμενη ημέρα. Και να χάσουμε, θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x