Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Νικήσαμε από την άμυνα»

Στην καλή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου απέδωσε την «ανατροπή» και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΝΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως υπήρξε άγχος και πως δεν υπήρξαν οι κατάλληλες λύσεις στην επίθεση και πως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του, όμως στην τέταρτη περίοδο το ψηλό σχήμα βοήθησε, ζητώντας περισσότερη δουλειά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η αποχή από αγώνες, το άγχος και το πρέπει να νικήσεις, μας έβγαλε εκτός από την αρχή του αγώνα, 0-4, 2-9. Κάναμε κακή εμφάνιση στην αρχή, αλλά, στη συνέχεια, η άμυνά μας δυνάμωσε, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα, αλλά στην επίθεση δεν πηγαίναμε καλά, κάνοντας βιαστικές επιλογές. Δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως θα θέλαμε, δώσαμε δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν σχεδόν καταστροφικό, μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ψηλώσαμε το σχήμα, "σφίξαμε" την άμυνά μας και δόθηκε η ευκαιρία για ελεύθερα σουτ. Διεκδικούσαμε όλες τις μπάλες κάτω από τα καλάθια. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε δείξει και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία και στην ομάδα της Κηφισιάς στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x