Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Όλες μας τις δυνάμεις με τον Άρη»

Στόχος του ΠΑΟΚ θα είναι να κόψει τον υψηλό ρυθμό του Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στο ντέρμπι του «Nick Galis Hall».

Εκτός και από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη θα μείνει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο γόνατο και έτσι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από ‘κει και πέρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως το «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι θα είναι να μην επιτρέψει στους «κίτρινους» να τρέξουν, καθώς επίσης και οι σωστές επιλογές στην επίθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του Σούλη Μαρκόπουλου στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα. Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x