Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Παίξαμε όπως έπρεπε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν όπως έπρεπε και ήθελε ο ίδιος απέδωσε την επικράτηση του «Δικεφάλου» επί του Κολοσσού ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε στα προβλήματα που υπήρξαν πριν την αναμέτρηση και πως υπήρξαν και αρνητικά φαινόμενα, τα οποία χρήζουν βελτίωσης στη συνέχεια. Στάθηκε στην άμυνα στα 24’’, όμως θεωρεί πως τους άφησαν να τρέξουν, περιμένοντας καλύτερες εμφανίσεις μετά την επιστροφή των τραυματιών.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες οι οποίοι, παρά τα προβλήματα, μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίξαμε όπως έπρεπε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε ορισμένα αρνητικά σημεία πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες στο να εκτελούν σε 24’’, άρα έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα στον ανάλογο αριθμό των δευτερολέπτων.

Τους δώσαμε τη δυνατότητα να τρέξουν στο transition, παρότι είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό και δεν ανταποκριθήκαμε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ξέρουμε ότι ο χρόνος μας πιέζει, ώστε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Όταν είμαστε όλοι απόλυτα υγιείς και θα μπουν όλοι οι παίκτες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, θα γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x