Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Πληρώσαμε την έλλειψη βάθους»

Στην έλλειψη «βάθους» στο ρόστερ απέδωσε περισσότερο την ήττα από τη Λιμόζ και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους «16» του Euro Cup ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και πως επηρεάστηκαν απόψε από τις απουσίες των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη και την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τους συνεχόμενους αγώνες. Στάθηκε στη διαφορετική ομάδα που παρουσίασε η Λιμόζ, σε σχέση με το ματς στην Πυλαία, και θεωρεί πως, όσα μεγάλα σουτ και αν έβαλαν, οι Γάλλοι είχαν την απάντηση και από περιφέρεια και κάτω από το καλάθι.

Αναλυτικά: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά στην Ευρώπη, περάσαμε στους "32", αγωνιστήκαμε σκληρά, αλλά η πορεία μας έφτασε ως εδώ. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο "βάθος" και, μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό το ταξίδι που είχαμε, σίγουρα οι απουσίες δύο παικτών, ειδικά όταν αυτοί είναι βασικοί, παίζουν ρόλο. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει εάν είμαστε πλήρεις κι αν δεν είχαμε την κούραση που μας έφερε το ταξίδι, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από 48 ώρες. Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα.

Η Λιμόζ έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλλαγή της με το νέο προπονητή είναι εμφανής. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά ακόμη και στους 9, αλλά εκεί, από τη μία εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ, η Λιμόζ έβαλε τα δικά της, έχει καλό σύνολο και, σίγουρα, θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα κάτω από το καλάθι, ήμασταν άστοχοι και αυτό δυνάμωσε τη Λιμόζ στην περιφέρεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x