Ευρώπη

Μαρκόπουλος: «Τέσσερις παίκτες υποφέρουν»

Η κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια προβληματίζει τον Σούλη Μαρκόπουλο, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Όλντενμπουργκ, για το Eurocup.

Για την ερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Όλντενμπουργκ στους «Last32» του Eurocup μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός του δικέφαλου σχολίασε την κούραση που γίνεται εμφανής στους παίκτες του απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν την γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι καθοριστικό το ματς απέναντι στην Όλντενμπουργκ και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει νίκη αλλά και διαφορά: «Όλα παίζουν ρόλο. Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό, αλλά μια νίκη θα σου δώσει πλεονέκτημα για την συνέχεια. Νίκησε εκτός έδρας την Λιμόζ και μετά έχασε από την Βαλένθια η οποία είναι δυνατή ομάδα και δύσκολα θα χάσει στον όμιλο. Είναι δύσκολο ματς, είναι μια ομάδα καλή που τρέχει καλά μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους και είναι δυνατή στα καλάθια και στα drive. Έχει μέσα και έξω παιχνίδι και είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξουμε πάρα πολύ».

Για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες νίκες: «Η ψυχολογία είναι καλή, αλλά είναι διαφορετικό το κάθε ματς. Κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς παίκτες στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σταματήσουμε τις κινήσεις τους. Είναι μια ομάδα που πάει το παιχνίδι της σε γρήγορο ρυθμό και παίζει σε πολύ υψηλά σκορ συνήθως».

Για το θέμα της κούρασης: «Είναι ένα θέμα που δεν ξέρω πως θα μας βγει. Έχουμε τέσσερις παίκτες που μπορώ να πω πως έμμεσα υποφέρουν. Ελπίζω να είναι έτοιμοι στο αυριανό ματς».

Κακαρούδης: «Νίκη και διαφορά»


Όχι μόνο τη νίκη, αλλά και διαφορά πόντων θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ στο ερχόμενο παιχνίδι σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κακαρούδης.

Αναλυτικά:

Για την Όλντενμπουργκ: «Είναι καλή ομάδα και έχει γρήγορους παίκτες. Ο έλεγχος του ρυθμός θα είναι καθοριστικός για να κερδίσουμε. Ταιριάζει στο στυλ της Λιμόζ και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί αμυντικά και να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση».

Για το αν τα δύο ματς με την Ολντενμπουργκ είναι καθοριστικά για την πρόκριση: «Ναι είναι καθοριστικά. Η Βαλένθια είναι το φαβορί, αν και εμείς θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι κρίσιμο για την πρόκριση. Ο πρώτος στόχος είναι η νίκη και αν πάρουμε και διαφορά, αυτό θα είναι το καλύτερο».

Για το θέμα της κούρασης: «Δεν είχαμε ταξίδια τελευταία, αυτά είναι τα πιο κουραστικά. Έχουμε μάθει να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα και είμαστε καλά».

Ντούβνιακ: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»


Από την μεριά του ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, όμως δεν έχει φτάσει ακόμα στο τοπ της απόδοσής που μπορεί.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Όλντενμπουργκ: «Έχουν καλούς γκαρντ και ψηλούς. Έχουν την δυνατότητα να σουτάρουν και να πάνε σε υψηλό σκορ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση: «Κάθε ματς παίζουμε καλύτερα αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Το θετικό είναι πως βελτιωνόμαστε».

Για την απόδοσή του στον ΠΑΟΚ που είναι «ανεβασμένη» πλέον: «Δεν σκέφτομαι τι κάνω εγώ. Σημασία έχει όταν μπαίνεις στο γήπεδο και έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις την ομάδα, να το κάνεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x