Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Θα δούμε για μεταγραφή»

Η δυνατή άμυνα έδωσε την ευρεία νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ άφησε ανοιχτό το να ενισχυθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» με κάποια μεταγραφή.

Στην δυνατή άμυνα απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος τη μεγάλη διαφορά που πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, αν και παρατήρησε πως μετά το 15’ η απόδοση των παικτών του έπεσε σημαντικά.

«Ήταν ένα μας που θέλαμε να μπούμε δυνατά. Είχαμε δυνατή άμυνα και, έτσι, πήραμε μια διαφορά την οποία κρατήσαμε. Μετά τα 15 πρώτα λεπτά, η επίθεση μας δεν ήταν καλή και, παρ' ότι είχαμε καλές αμυντικές επιλογές, δεν τρέξαμε και η επιθετική παραγωγικότητα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα στον τελικό. Είναι καλό μια, ομάδα πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, να παίρνει μέρος στον τελικό».

«Είναι πρόβλημα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο αυτό και μια ομάδα βγαίνει εκτός ρυθμού. Ορισμένoι παίκτες θα πάρουν άδεια αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα δουλέψουμε για το ματς με την Κηφισιά. Θέλουμε οι παίκτες να είναι έτοιμοι στο επόμενο ματς σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά ματς. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι», είπε για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, σημείωσε πως θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα για να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και άφησε ανοιχτό να ενισχύσει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.

«Ο Λάζαρος ήρθε να κάνει προπονήσεις για να δει σε τι κατάσταση είναι. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις, θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση. Έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Αν γίνει κάτι, η ομάδα θα βγάλει ανακοίνωση. Αν υπάρχει κάποιος καλός παίκτης και αν υπάρχουν τα χρήματα. Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες. Θα δούμε».

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ ο 32χρονος γκαρντ, Απόλλων Τσόχλας, σημείωσε πως οι Πατρινοί είχαν σημαντικές απουσίες και συνέχισε, λέγοντας πως στη διακοπή πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

«Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει. Την επηρέασαν οι απουσίες και το ματς Κυπέλλου που έρχεται. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε μια εύκολη νίκη. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να διδαχθούμε από το προηγούμενο ματς. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό ρυθμό και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε. Έχουμε δείξει αδυναμίες στην επίθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά, παρ' όλα αυτά δείχνουμε πλουραλισμό. Θέλουμε να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x