Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε δουλειά και χρόνο»

Στη διαπίστωση πως ο ΠΑΟΚ θέλει δουλειά και χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα έφτασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του «Δικεφάλου» στο τουρνουά της Καρσίγιακα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως ήταν χρήσιμη η συμμετοχή στη διοργάνωση στη Σμύρνη και πως στην αποψινή αναμέτρηση δεν πανικοβλήθηκαν οι παίκτες του και έλεγχαν τον αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, πάλεψαν στην άμυνα και έδειξαν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ζητώντας βελτίωση των λαθών και ζήτησε συγκέντρωση για το ματς Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, με τρεις πολύ δυνατές ομάδες και η παρουσία μας πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θέλουμε, βεβαίως χρόνο, γιατί είμαστε σε μια διαδικασία που αναπροσαρμόζουμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας κι αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί νέα δεδομένα στους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή.

Παρ’ όλα αυτά και, ενώ αντιμετωπίσαμε την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, δεν πανικοβλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να τρέξει στον αιφνιδιασμό κι αυτό ήταν το πιο θετικό που είχαμε στο σημερινό ματς.

Παλέψαμε πολύ στην άμυνα, σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τα πρώτα δύο παιχνίδια, τα παιδιά είδαν και τα λάθη που κάναμε και σίγουρα όταν είσαι δυνατός στην άμυνα, παίρνεις και αυτοπεποίθηση και έχεις καλή ψυχολογία στην επίθεση. Αυτό ισχύει και αντίστροφα κι εμείς παίζοντας με μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα και μέσα στο γήπεδό της, ήμασταν καλοί και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαμε και τον έλεγχο.

Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και τα άσχημα σημεία μας στα παιχνίδια και να μεγαλώσουμε τα καλά μας σημεία. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε.

Ξεκινάμε μια πολύ δύσκολη και μεγάλη σεζόν. Το Ρέθυμνο θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς, είναι μια ομάδα με πέντε νέους ξένους, θα έχει διαφορετικό πρόσωπο και το θέμα για εμάς είναι είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x