Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Είχαμε πολλές αδυναμίες»

Πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ διέκρινε ο Σούλης Μαρκόπουλος στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Σούλης Μαρκόπουλος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι, φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες μέσα από τη σκληρή άμυνα να κερδίσουν. Εμείς είχαμε πολλές αδυναμίες, δεν απειλήσαμε την αντίπαλη ρακέτα. Κερδίσαμε μόλις 7 βολές σε όλο το παιχνίδι. Με την πάροδο του χρόνου οι απουσίες και η επιβάρυνση των φάουλ μας δυσκόλεψαν, μαζί με την άμυνα της ΑΕΚ, και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια για τη νίκη», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Τσόχλα και με το ενδεχόμενο μεταγραφής είπε: «Θα μας πουν οι γιατροί αύριο. Ήρθε ο Χάτσερ ήδη κι από εκεί και πέρα θα δούμε αν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει».

Από πλευράς παικτών, ο Κώστας Κακαρούδης είπε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Ήταν ένα ντέρμπι, οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη στο 100% κι έχουν πράγματα να βελτιώσουν. Παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στην τελευταία περίοδο μάς στοίχισε η απουσία του Τσόχλα, γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κάπου εκεί ξέφυγε η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x