Euroleague

Μαρτίνεθ: «Πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε τη νίκη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος τόνισε πως η Μπασκόνια πρέπει να πάρει τη νίκη, για να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Πληρέστατο είναι το ρόστερ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ ενόψει του ματς με την Μπασκόνια, με τον νέο προπονητή των Βάσκων να εμφανίζεται αισιόδοξος και να περιμένει τη νίκη της ομάδας του, προκειμένου να αποδείξει ότι αξίζει να συμμετέχει στο υψηλότατο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Αλλά και εγώ βλέπω την ομάδα μου να έχει καλή ψυχολογία, να δουλεύει σκληρά και να θέλει να αλλάξει την κατάσταση. Ωστόσο, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και όπως λένε όλοι οι προπονητές, χρειαζόμαστε χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα βγάλουμε καλά αποτελέσματα στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνεθ και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να μην τα παρατήσουμε, ό,τι και να γίνει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς ψηλούς όπως Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ, οι οποίοι συνδυάζονται καλά με τους κοντούς τους, που και εκείνοι από την πλευρά τους μπορούν να απειλήσουν από την περιφέρεια. Επίσης, η ελληνική ομάδα διαθέτει και δύο καλούς γκαρντ, τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά, οι οποίοι έχουν ταλέντο στο σκοράρισμα, αλλά μπορούν και να πασάρουν. Γενικά, ο Παναθηναϊκός έχει μία πλήρη ομάδα και η Μπασκόνια θα πρέπει να τους νικήσει και να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x