Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Μας έχουν για υποβιβασμό, θα τους διαψεύσουμε»!

Για την έκπληξη που έχει κάνει η ΑΕ Λάρισας, με 3/3 νίκες, στο πρωτάθλημα της Α2, μιλάει ο Μιχάλης Πολίτης στο sportfm.gr , ο οποίος τονίζει πως η ομάδα θα δώσει τις απαντήσεις της στο γήπεδο.

Στην τρίτη σερί νίκη οδήγησε ο Μιχάλης Πολίτης την ΑΕ Λάρισας, στην Α2, καθώς η θεσσαλική ομάδα επικράτησε του Αρκαδικού με 90-56 κι εκείνος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (17π.).

Ο 28χρονος γκαρντ, που σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τους «νεοφώτιστους» στην κατηγορία, μίλησε στο sportfm.gr για την έκπληξη που έχει κάνει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, έχοντας το 3/3 και για το αν πιστεύει πως θα έχει διάρκεια αυτή η επιτυχία.

Επίσης, σχολίασε το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣΛ (29/10) και το δύσκολο πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα μετά, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να τους στηρίζει.

inner

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κάτια Πετροπούλου

Για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό: «Νιώθουμε πάρα πολύ καλά, γιατί βγάζουμε τη δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο σκοπός μας: να μπαίνουμε μέσα στο παρκέ, να παίζουμε το μπάσκετ που σχεδιάζουν οι προπονητές και να δίνουμε το 100%».

Για την έκπληξη που έχει κάνει η ΑΕΛ στην Α2: «Εμείς δουλεύουμε στο μάξιμουμ κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα. Κοιτάμε τη δική μας τη δουλειά, τη δική μας την ομάδα και προσπαθούμε να βγάλουμε ότι έχουμε σχεδιάσει, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Σίγουρα μας έχουν φαβορί για να πέσουμε, δεν μας έχουν για κάτι καλύτερο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τους διαψεύσουμε όλους».

Για το αν είναι πρόσκαιρες οι νίκες: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που γνωρίζω, όπως σου είπα και πριν, είναι πως θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε Σάββατο. Θα “ματώνουμε” για να νικάει η ΑΕΛ. Αυτός είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα, δεν κοιτάμε όλες τις αγωνιστικές, αλλά έναν αγώνα κάθε φορά. Μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας».

inner

Για το τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣΛ: «Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΓΣΛ. Ανέβηκαν και αυτοί φέτος. Έχουν ένα καλό ρόστερ. Θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του και πιστεύω θα νικήσει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Μακάρι να έρθει και πολύς κόσμος για να δει το παιχνίδι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, μετά τον ΓΣΛ, καθώς θα αντιμετωπίσει Δούκα, Εθνικό και Πανιώνιο: «Όντως, μετά αρχίζουν λίγο τα δύσκολα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και τίποτα άλλο. Εννοείται πως σεβόμαστε όλες αυτές τις ομάδες, οι οποίες είναι πολύ καλές με μεγάλα μπάτζετ, με εξαίρετους παίκτες, που έχουν παραστάσεις κι εμπειρίες από Ευρώπη και Α1, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι λίγο δύσκολο, σε αυτή την εποχή που ζούμε, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Υπάρχει και η ποδοσφαιρική ΑΕΛ. Και ο ΓΣΛ, που είναι στην Α2. Έχει αρκετές ομάδες η Λάρισα. Σίγουρα η δυναμική και της ΑΕΛ και του ΓΣΛ είναι πολύ μεγάλη, αλλά μακάρι να έρχεται περισσότερος κόσμος στο μπάσκετ από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x