Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ματαλών: «Ενέργεια και συγκέντρωση με Αίολο»

Στα δύο βασικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτουν οι παίκτες του Πανιωνίου στην αυριανή (24/09, 17:00) αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού, αλλά και σε κάθε ματς, στάθηκε ο Μάριος Ματαλών με δηλώσεις του.

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε σήμερα (24/09) για τη Βόνιτσα, όπου θα αναμετρηθεί αύριο (24/09) με τον Αίολο Αστακού, για τη δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μάριος Ματαλών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρή εικόνα που έδειξε και στα δύο προηγούμενα ματς, ώστε να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της.

Επίσης, ο 27χρονος γκαρντ υποστήριξε πως χρειάζεται «ενέργεια και συγκέντρωση», τόσο στο παιχνίδι ενάντια στον Αίολο, όσο και σε κάθε αναμέτρηση.

Αναλυτικά

«Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια στο κύπελλο με το Ψυχικό και τους Μαχητές Πεύκων και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας παρόμοια εικόνα και απέναντι στον Αίολο Αστακού, ώστε στην επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με ομάδα από την Α1 να κάνουμε μια καλή πρόβα και να μας δει ο κόσμος μας.

Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση των δυο συνεχόμενων ταξιδιών, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία των τελευταίων αγώνων και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε μια άγνωστη έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις.

Αν βγάλουμε την ενέργεια και την συγκέντρωση των δυο προηγούμενων παιχνιδιών μπορούμε να κοντράρουμε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει όμως, αυτά τα δυο στοιχεία η ενέργεια και η συγκέντρωση να βγαίνουν σε κάθε αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x