NBA

Μαθήματα συμπεριφοράς από Τζινόμπιλι (video)

Οι Σπερς διαμαρτυρήθηκαν για ένα φάουλ του Γουέιτερς στον Τζινόμπιλι πριν την τελευταία φάση του αγώνα με την Οκλαχόμα. Οι σπουδαίες δηλώσεις του Αργεντινού και τι είπε η… ΚΕΔ του ΝΒΑ.

Απέμεναν 13,5 δευτερόλεπτα για το τέλος. Η Οκλαχόμα μπροστά στο σκορ με έναν πόντο, έχει την επαναφορά. Ο Μάνου Τζινόμπιλι πιέζει ασφυκτικά τον Ντιόν Γουέιτερς, ο οποίος για να κερδίσει χώρο τον απωθεί, δίχως να σφυριχτεί κάτι. Η επαναφορά γίνεται, οι Σπερς κλέβουν, αλλά το σουτ του Πάτι Μιλς στην εκπνοή δεν βρίσκει στόχο.

Πολλές «φωνές» για το σφύριγμα που δεν δόθηκε. Όχι όμως από τον Τζινόμπιλι, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα συμπεριφοράς με τη στάση του. «Δεν ξέρω τι είδους παράβαση είναι αυτή, για να είμαι ειλικρινής. Κάτι πρέπει να είναι, αλλά και πάλι, δεν είναι αυτή η φάση που έκρινε το παραμικρό. Κλέψαμε την μπάλα, είχαμε το σουτ, πήραμε το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά χάσαμε. Και δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως. Το παιχνίδι τελείωσε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει», δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο επικεφαλής του τμήματος που εξετάζει τις αμφιλεγόμενες φάσεις των αγώνων του ΝΒΑ, Κεν Μάουερ, δήλωσε πως έπρεπε να είχε δοθεί επιθετικό φάουλ στον Γουέιτερς, κάτι που θα έδινε κατοχή και όχι βολές στους Σπερς. Μικρή λεπτομέρειας που δεν πρόσεξε, πάντως, είναι πως ο Τζινόμπιλι πατούσε με το ένα πόδι την πλάγια γραμμή, κάτι που δεν επιτρέπεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x