Ελλάδα

Ματσιούλις: «Ολοένα και καλύτερα το χέρι μου, να είμαι έτοιμος για την εθνική Λιθουανίας»

Στόχος του Γιόνας Ματσιούλις είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για την προετοιμασία με την εθνική Λιθουανίας, ενόψει του Παγκοσμίου. Αισιόδοξος για τον τραυματισμό του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποκατάσταση του Γιόνας Ματσιούλις, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ τόνισε πως ευελπιστεί να είναι έτοιμος μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η εθνική Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε πως σε λίγες ημέρες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ τέλος ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την άτυχη χρονιά που πέρασε φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών παικτών της ΑΕΚ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Γιόνας Ματσιούλις: «Νιώθω το χέρι μου ολοένα και καλύτερα. Πρώτος μου στόχος είναι να είμαι έτοιμος για την Εθνική Λιθουανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη Ιουλίου και θέλω να την προλάβω».

Βασίλης Καββαδάς: «Έχει περάσει αρκετό διάστημα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Σίγουρα χάθηκε μια χρονιά, αλλά έχω μπροστά μου το καλοκαίρι για να δουλέψω και να είμαι έτοιμος τη νέα χρονιά. Η γάμπα είναι ένα πολύ περίεργο και ευαίσθητο σημείο γιατί όλες οι κινήσεις καταλήγουν και περνούν από εκεί. Με ταλαιπώρησε αρκετά όλο το χειμώνα, αλλά τώρα νιώθω καλά. Είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στα πλέι οφ και εύχομαι να έχω υγεία και να δουλέψω το καλοκαίρι για να είμαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο».

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Δεν υπάρχει ανησυχία, είναι μια γονατιά και έχω ένα αιμάτωμα που είναι αρκετά μεγάλο. Πιστεύω πως σε 5-6 ημέρες θα είμαι πολύ καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x