Ευρώπη

Μαυροειδής: «Αρκετά επικίνδυνη η Σαρλερουά»

Την προσοχή όλων εφιστά ο Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς η Σαρλερουά είναι απειλητική στην έδρα της, και τόνισε πως πρέπει να τη νικήσουν, αν θέλουν η ΑΕΚ να τερματίσει ψηλά στον όμιλο.

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ, για να τερματίσει ψηλά στον όμιλό της, είναι να νικήσει τη Σαρλερουά στην έδρα της, κατά τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο 31χρονος σέντερ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας», υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς από το πρώτο κιόλας λεπτό, καθώς η βέλγικη ομάδα είναι επικίνδυνη στην έδρα της.

Αναλυτικά

«Είναι ένας αγώνας, που αν θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά στον όμιλο πρέπει να κερδίσουμε. Η Σαρλερουά στην έδρα της είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα, τρέχει στον αιφνιδιασμό, βάζει κάποια εύκολα καλάθια στο «τρανζίσιον». Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό, όπως κάνουμε στα τελευταία ματς, και είμαι σίγουρος, ότι θα κερδίσουμε.

Ακούστηκε ότι θα έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου μας στο Βέλγιο, κάτι που μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Τον ευχαριστούμε γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα τελευταία ματς είναι μοναδική
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x