Ελλάδα

Μαυροειδής: «Να αρπάξουμε την ευκαιρία για τελικό»

Να μην πάει χαμένη η ευκαιρία της ΑΕΚ να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου θέλει ο Δημήτρης Μαυροειδής εν όψει της δοκιμασίας της ομάδας του το Σάββατο στο Nick Galis Hall.

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου για ενδέκατη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 16 χρόνια. Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν θέλει να τη δει να πάει χαμένη και ποντάρει στην καλή φόρμα της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα στο Nick Galis Hall.

«Είναι ένα ημιτελικός, που ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο Άρης θέλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάμε στον τελικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δυνατή έδρα. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι τραυματισμοί έχουν περάσει και έχουμε προσθέσει δύο νέα παιδιά στο ρόστερ μας, που θα βοηθήσουν. Ο Άρης είναι μία ομάδα που της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Εμείς είμαστε καλύτεροι στο σετ παιχνίδι και εκεί πρέπει να πάμε το ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να τους σταματήσουμε στο να βρουν εύκολα καλάθια. Νομίζω, ότι αν επαναλάβουμε το ματς που κάναμε το Σάββατο στην έδρα μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια, μπορούμε να κερδίσουμε και να πάμε τελικό», τόνισε ο σέντερ της «Ένωσης» στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x