Ελλάδα

Μαυροειδής: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια υπολογίσιμη ομάδα»

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το παιχνίδι για εκείνη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Ως μία πολύ υπολογίσιμη ομάδα χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, προσθέτοντας πως η Ένωση θα πρέπει να αποδείξει στο παρκέ πως είναι το φαβορί και πως διαθέτει ένα πιο ποιοτικό ρόστερ.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Μαυροειδή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι,

Ξέρετε, ότι όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την αναμέτρηση με τη Μονακό. Κόσμος, ομάδα, διοίκηση. Η διάκριση στην Ευρώπη είναι προφανής στόχος. Το έχουμε πει όλοι ξεκάθαρα. Μόνο, που έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο Πρωτάθλημα κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ειδικά στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, και όχι μόνο λόγω ονόματος. Όλες οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι ενδιαφέρουσες. Έχει καλούς παίκτες και οπωσδήποτε παρότι δεν είναι το φαβορί θα έλθει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει τη νίκη.

Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Η κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς είναι δεδομένη, αλλά εν προκειμένω και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να μην δημιουργήσουμε συνθήκες εμπλοκής. Και βεβαίως, να βγάλουμε από το μυαλό μας το ματς της ερχόμενης Τρίτης.

Ζητάμε από τον κόσμο μας για άλλη μια φορά να δώσει το “παρών” στο ΟΑΚΑ. Είναι η δύναμή μας και έχει αποδειχθεί αυτό πολλές φορές. Θέλω να πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά και θα πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x