Ευρώπη

Μαυροειδής: «Περιμένουμε και ξύλο. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο ματς απέναντι στην Μπάνβιτ και τόνισε πως συγκέντρωση θα είναι το «κλειδί» του ματς.

Στην συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέναντι στην Μπάνβιτ στάθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο σέντερ της ΑΕΚ τόνισε πως ο όμιλος της «Βασίλισσας» στο Basketball Champions League είναι δύσκολος και πως τα επόμενα ματς θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

«Περιμένουμε και ξύλο, αλλά και ποιότητα, καθώς στους υψηλούς έχει καλό επίπεδο. Εξαρτάται από εμάς, όπως είχε φανεί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε, όπως φάνηκε και στην Βενετία. Αν όχι, θα έχουμε πρόβλημα».


Για τον όμιλο που μετέχει η ΑΕΚ: «Έχει να κάνει με την ποιότητα των ομάδων. Ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος και γι αυτό γίνονται αυτά τα αποτελέσματα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι κριτήριο, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τέλους. Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά».

Για τους ψηλούς της Μπάνβιτ: «Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουν ψηλούς με διαφορετικά στοιχεία. Είναι ποιοτικοί παίκτες. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x