Ελλάδα

Μαυροειδής: «Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έκανα φάουλ, αλλά…»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM την τελευταία φάση του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και χαρακτήρισε δίκαια την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους».

Ομάδα με μεγαλύτερο βάθος και πιο δουλεμένη χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι οι Πειραιώτες κατέκτησαν δίκαια του πρωτάθλημα.

«Εγώ θα έκανα φάουλ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αλλά επειδή πρόκειται για το τέλος της δεύτερης παράτασης και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος και δεν έχει μεγάλο βάθος, ίσως να μην έκανα φάουλ», ανέφερε για την τελευταία φάση του αγώνα.

Αναλυτικά μίλησε στον Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το αν θα έκανε φάουλ στην τελευταία φάση αν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και για το πώς βγήκαν τα μαρκαρίσματα στο σουτ του Σπανούλη: «Εγώ θα έκανα φάουλ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αλλά επειδή πρόκειται για το τέλος της δεύτερης παράτασης και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος και δεν έχει μεγάλο βάθος, ίσως να μην έκανα φάουλ. Τυχαία πήγε πάνω στον Σπανούλη ο Διαμαντίδης. Έγιναν αλλαγές στα μαρκαρίσματα και βρέθηκε αυτό το ζευγάρι. Υποθέτω πως ο κόουτς Πεδουλάκης θα ήθελε να πάει πάνω στον Σπανούλη ο Γκιστ».

-την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός στέφθηκε δίκαια πρωταθλητής, βάσει της πορείας του σε όλη τη χρονιά. Ήταν μια ομάδα με μεγαλύτερο βάθος, πιο δουλεμένη και με περισσότερους αυτοματισμούς. Όμως και ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ο κόουτς Πεδουλάκης δεν είχε το χρόνο να περάσει αυτά που ήθελε. Για μένα δεν έπρεπε να φύγει ποτέ από τον Παναθηναϊκό. Πήρε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ και αυτό που έδειξε τώρα η ομάδα, με παίκτες που δεν διάλεξε ο ίδιος, ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι περιμέναμε. Για μένα πρέπει να μείνει ο κόουτς».

-την εξαιρετική εικόνα του Σπανούλη στους τελικούς: «Ο Σπανούλης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια των τελικών. Φάνηκε ότι ήταν πιο φρέσκος και με πιο καθαρό μυαλό στο τέλος».

-το αν έκανε καλό η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Είναι εικασία, δεν μπορείς να το πεις με βεβαιότητα. Σίγουρα με τον Πεδουλάκη ήταν πολύ πιο μαχητικός και συγκεντρωμένος. Επί Τζόρτζεβιτς ήταν πολύ πιο φλου η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x