Ελλάδα

Μαυροειδής: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Κάλεσμα στους φίλους της Κηφισιάς να στηρίξουν την προσπάθεια της του έκανε ο Δημήτρης Μαυροειδής. «Είμαι ευτυχής που συνεχίζω στην ομάδα», τόνισε ο έμπειρος σέντερ.

Η Κηφισιά θα πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Μαυροειδής ενόψει της αυριανής πρεμιέρας κόντρα στον Αρκαδικό. Ο 30χρονος σέντερ εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή στην ομάδα του Ηλία Παπαθεδώρου και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Να δούμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο

Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν φέτος. Είμαι ευτυχής που συνεχίζω για δεύτερη σεζόν στην Κηφισιά και που θα έχω την ευκαιρία και φέτος να επικοινωνώ με τους φιλάθλους της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μέσω του μπλογκ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αύριο είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για μας με τον Αρκαδικό. Προερχόμαστε από μια ήττα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου από μια έμπειρη ομάδα το Φάρο και με τη βοήθεια του προπονητικού σταφ θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.

Κάθε πρεμιέρα έχει δυσκολίες και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Για κάθε ομάδα και παίκτη ο κόσμος είναι πηγή στήριξης και έμπνευσης.

Να ευχηθώ καλή αρχή στις ομάδες και να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x