Ελλάδα

Μαυροκεφαλίδης: «Ακόμη το σκέφτομαι»

Δεν απάντησε στη Μάλαγα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, καθώς εξακολουθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι για πολύ. «Ακόμη το σκέφτομαι», δήλωσε στη Malaga Hoy.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε κληθεί να απαντήσει στην πρόταση της Μάλαγα για διετές συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό, ωστόσο εκείνος ακόμη δεν το έχει κάνει. Ο διεθνής σέντερ δεν είναι καθόλου αδιάφορος στην προσφορά των Ανδαλουσιάνων (450.000 ευρώ το χρόνο), ενώ τον καλύπτουν τόσο οι φιλοδοξίες της ομάδας, όσο και το περιβάλλον. Ωστόσο, παρά την κατάσταση στην Ελλάδα, εξακολουθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό.

«Ακόμη το σκέφτομαι. Δεν έχω πολύ χρόνο για να αποφασίσω, αλλά σύντομα θα δώσω την απάντησή μου στη Μάλαγα», τόνισε ο 30χρονος άσος στη Malaga Hoy, που σύμφωνα με τον Τύπο της Ανδαλουσίας θα έχει επαφή ίσως και μέσα στη μέρα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως ακόμη δεν έχει επαφή με τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον νέο προπονητή», ανέφερε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Όπως αναφέρουν εφημερίδες της Μάλαγα, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν υποδεχτεί με… χαρά την καθυστέρηση στην απάντηση του Μαυροκεφαλίδη. Ήδη η Ουνικάχα έχει δεχτεί αρνητικές απαντήσεις από τους Τρέβορ Εμπάκουε, Τζον Μπράιαντ και Μίρο Μπίλαν, που είχε προσεγγίσει για τη θέση «5».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x